Compania constanteana isi doreste sa ofere tuturor clientilor sai produse si servicii de calitate superioara la preturi avantajoase, lucru care il indeplineste inca din momentul in care a fost infiintata. Solutiile pe care le oferim pentru industria alimentara s-au dovedit a fi viabile, eficiente si care chiar se pliaza pe cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi, iar de acest fapt va veti convinge de la inceputul colaborarii.

Foliile stretch, sacii de rafie si pungile pentru paine sunt doar cateva articole pe care magazinul nostru de materiale plastice vi le pune la dispozitie. Bidoanele, butoaiele, canistrele si europubelele , toate confectionate din plastic, vin in ajutorul dumneavoastra pentru depozitarea deseurilor sau a altor diverse articole.

Produsele noastre raspund nevoilor actuale ale companiilor, de reducere a costurilor logistice, oferind o eficienta mult mai ridicata decat toate celelalte tipuri de ambalaje.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte informatii de care aveti nevoie astfel incat sa puteti lua deciziile potrivite care sa va aduca multumire chiar si dupa o perioada indelungata de timp in care ati utilizat produsele achizitionate de la noi. Va asteptam!