Livrarea produselor se va face oriunde in tara si doar pe teritoriul Romaniei. Seaplast SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare, Seaplast SRL isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

Termenul de livrare al produselor variaza in functie de disponibilitatea lor in stoc.

Pentru comenzi mai mari de 1000 de lei, livrarea este gratuita, oriunde pe teritoriul tarii. 

 In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, va rugam sa le inregistrati impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il trimiteti pe email la adresa (office@seaplast.ro).

De asemenea, in cazul platii ramburs, coletul poate fi desfacut numai dupa achitarea rambursului. Continutul coletului este garantat de Seaplast SRL in conformitate cu comanda dumneavoastra.

Sesizarile eventuale (legate de livrare, garantie, schimb sau returnare) pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii, iar datele de contact se gasesc pe prima pagina la „Contact”.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.